Ta sitt förnuft till fånga!

publicerat i Vardagligt;
Tog mig i kragen, skakade av mig de dåliga känslorna, hämtade barnen i sällskap av Liza & Tintin. Begav oss ner till lekplatsen för att njuta lite av det fina vädret, gjorde susen för själen ❤️ en lätt attack kom på lekplatsen men kunde förhindra den innan den bröt ut helt, stolt!

Två guldklimpar som delar banan ❤️


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Dani:

Hej Frida! Döm om min förvåning när jag dök in här (letade efter en annan Nolte) och insåg att vi minsann stött ord innan angående den relation jag hade med B och hur det påverkade din vän M. Ringer en klocka? Vi möttes aldrig, men du visste vem jag var och vice versa genom blogghärvan av dystra ord och kommentarer. Nu ska jag inte bli långrandig, för min tanke nu är inte om det.

Jag har läst igenom några av dina inlägg och känner så starkt att trots att du hamnar i dina ångestattacker, så har du ändå lyckats definiera hur det känns när de är på G att bryta ut, du verkar ha hittat strategier att hantera dem även om det i skeendet är asjobbigt? Att ha psykisk ohälsa, oavsett grad eller nivå, är inget som definierar dig som person. Du är stark som pratar om det Frida, bara genom att göra det tar Du ett stort kliv. Det här kan hända vem som helst, och nu har det hänt Dig.

Jag förstår att Du har ett älskande nätverk runt Dig som vill stötta och gör det med bravur, men jag menar det när jag säger att Du mer än gärna får prata med mig/maila av Dig om det kan vara en lättnad. Vi kan alla hamna under isen ibland och ibland är det riktigt jobbigt att ta sig upp, helst om ångesten drabbar en när man egentligen "borde vara så jävla lycklig"....

Jag började utbilda mig och arbeta som samtalspedagog efter att jag själv fick mig en ordentlig näsbränna av livet; kände mig rätt vilsen och heligt förbannad där jag ändå lyckades komma till insikt om vad jag behövde för att kunna gå vidare. Jag möter dagligen starka själar som stegvis vågar möta sina demoner, och Du är en av dem Frida ( ja, en av de starka alltså, inte demonen).

Oavsett om vi hörs av eller ej så önskar jag verkligen från djupet av mitt hjärta att Du inte bara vet, utan faktiskt känner Ditt eget värde!

// Daniela


Kommentera inlägget här :