Almost...

publicerat i Vardagligt;
Nu är vi nästan färdiga!
Det är iaf beboligt här hemma, & gud vad fint det blir! Helt klart över förväntan, vi trivs redan och Oliver älskar det då han har en stooor sandlåda och en gunga precis utanför ytterdörren :) Han är stormförtjust! Alltså denna lägenhet, den passar oss om handen i handsken, den är helt i vår smak. Så otroligt mkt potential, så mkt utrymme. Kan inte hitta en enda negativ sak verkligen, den är PERFEKT!

Bilder kommer jag lovar, så fort bara allt är på sin plats :)

Målarfärg, vattenkoppor, flyttstök!

publicerat i Vardagligt;
Ja min rubrik säger allt ;)
Dom ringde från dagis idag, fickhämta Oliver för han har fått vattenkoppor :/ Sisådär roligt, NOT! Men nu kan jag bara hoppas på att Ville med får det, bättre nu än sen iaf.

Vi är iaf nu på plats i vårt nya hem :D Något bra!
Jag har varit otroligt effektiv och målat om hela vårt vardagsrum , färgen som var här vet jag inte ens vad den heter :/ En blandning av sand, grisrosa & vitt, INGEN höjdare! Nu är hela vardagsrummet helt vitt iaf, trött på alla dessa färger överallt, nu ska det vara enkelt!
Nästa projekt som jag håller på med är Olivers rum, det ska målas två ggr vitt, sen ska det målas gröna & blå ränder som matchar backarna från ikea :) Även hallen ska målas om vit var det tänkt, så det finns en massa att göra!

Sitter ensam här i lägenheten för Peter skulle köra & lämna bilen som vi lånat, sen hämtar han såklart hem McDonalds ;) Det förtjänar vi efter denna dagen!

Tillbaks till min målarburk!

Ps: Finaste Emelie är hemma i Sverige igen, var där & mös igår <3

Mörka Sidan!

publicerat i Vardagligt;
Vi har sen i fredags kommit till den mörka sidan med flytten!
Det vill säga PACKNING & STÄDNING :/ Fy, vi har hållt på sen i fredags från morgon & kväll.
Känns som om det adrig kommer bli färdigt!