Kämpa eller inte!?

publicerat i Vardagligt;
Jag mår fruktansvärt dåligt över hur situationen står till mellan mig & moa!
Det håller på att ta kålen på mig, klarar knappt prata med henne längre, det är helt enkelt för jobbigt!
Efter kvällen samtal med hennes pappa så känns det hela ännu värre!
Har äntligen fått ut varför hon inte vill vara hos mig, & det är Peter & Pojkarna.
Hon vill inte träffa dom säger hon, den enda hon vill träffa är mig! Dom gångerna som vi hittat på saker bara hon & jag så har det funkat för stunden men så fort vi kommer hem så var även det fel :/ Hur gör jag?
Jag kan inte säga åt Peter att han & pojkarna tyvärr inte får vara hemma varannan helg för att Moa ska komma, hon måste lära sig att dom faktiskt är en del i både hennes & mitt liv!

Jag ska vara ärlig & erkänna att jag snart ger upp, jag skiter i allt! Jag älskar min dotter oerhört mkt, saknar henne varenda jävla dag som går, gråter om kvällarna för att jag vill ha henne här hos mig! Men inte ska jag behöva välja mellan henne & resten av min familj? Hur får jag barnet till att förstå detta?

Den värsta boven i detta är hennes far, han hjälper INTE till! Inte någon på hans sida gör det, utan snarare tvärtom! Idag fick jag frågan såhär: Han säger till mjig, vad har du & moa bestämt denna helgen?
Ser ni felet i frågan!? Det är för fan inte hon & jag som ska bestämma det, utan snarare jag & hennes pappa! sen är det bara att vi helt enkelt står fast vid det & är stenhårda, för ska vi verkligen låta en sjuåring bestämma?

Jag vet snart inte vad jag gör!
Kommentera inte på Facebook är ni vänliga, då bloggen är lösenordskyddad!

Händelserika dag :)

publicerat i Vardagligt;

Dagen har varit väldigt händelserik!

Idag gav jag mig fanken på att jag minsann skulle orka ta mig liiite längre än till lekplatsen, skickade iväg ett sms till Sussi & två timmar senare cyklade jag & pojkarna till tågstationen för att transportera oss därifrån till k-hamn, för att sedan cykla vidare till Väggabadet. Det blåste minsann en hel del, pojkarna badade väl inte särskilt mkt, men mysigt hade vi! Det roligaste var nog när Oliver vurpade ner i vattnet haha ;) Jag sa till honom bara 5 minuter innan att vi skulle ta av honom kläderna, men icke! Jag ser honom slå världens vurpa med huvet före rätt ner i vattnet, fullt påklädd, upp kommer en dygnsur & lite chockad Oliver efter sin djupdykning, undra om han hittade nåt spännande på botten ;) Det såg väldigt roligt ut måste jag säga utan att vara för elak :P

Därefter tog vi oss till Kulbrunnen för ännu mera lek, vi joinades utav Ann-Sofi & Lukas :) Oliver han märktes inte av på hela tiden, han sprang runt & lekte hejvilt med barnen, så mysigt att se honom kommunicera med andra barn, leka tillsammans med andra barn, så himla mysigt :)
Ville hade inte sovit på hela dagen så han slumrade minsann till lite lätt i gungan han ;) Haha, vaggades till sömns lilla stackaren!

Maken kom & hämtade oss, hem kom vi, strax efter vi kom hem kom pojkarnas farfar hit för att hjälpa oss sätta upp vårt nya badrumsskåp, attans så bra det blev :) Äntligen lite mera förvaring inne på toaletten!
Syster med familj kom dom oxå, dom hjälpte oss med gräsklipparen, tydligen inte alls så svårt enligt Peppe ;) Ibland frågar jag mig själv hur släkten Nolte skulle klarat sig utan en Peppe i familjen, går datorn sönder då ringer man Peppe, är det något man undrar över lag ja då har oftast Peppe svaret :) Där har syster min träffat rätt karl minsann!

Efter denna dagen är familjen allmänt slut! Middagen ska förhoppningsvis snart intagas, maken ska baaara klippa gräset lite grann ;) Lyckliga vi är att gräsklipparen funkar, kan vi ha en trädgård snart & inte ett litet gulligt hus på en vildvuxen tomt!! Bu för den!

Sådär mina vänner, där har ni våran dag, lika fullspäckad dag imorgon & resten av veckan väntar oss :) Kastar även in ett jobbpass torsdag & fredag :)

Dessa val i livet!

publicerat i Vardagligt;

Varför måste livets val vara så hiskeligt många!?
Hade det inte varit så himla mkt lättare om man bara kunde en bok med alla svar i som man möter längs vägen liksom, det hade vatt nåt tycker jag iaf! :)

Har fått ett jobberbjudande, ett asbra verkligen!
Men frågan är om jag är redo att offra det som krävs?
Det vetifanken faktiskt, chansen lär inte direkt komma åter igen heller :/

Sen just nu är det så himla svårt att veta, denna väntan, EVIGA väntan gör mig knäpp, kan någon snälla göra så att dagarna går snabbare!?

Nog med gnällt nu ;)
Helgen som har varit har varit till belåtenhet helt klart! Vi spenderade den tillsammans med mina föräldrar, tillsammans med "gamla" kontakter som tagits upp på nytt <3 Plus att jag även jobbat lite grann :)
Kvällen till ära har vi våran goda vän Henke som by teh way varit väldigt saknad av Ville som mer än gärna klättrade upp i hans knä för att mysa en stund :)

En bild säger allt!