Lugnet i Hemmet!

publicerat i
En härlig dag är över, barnen är nattade och snusar så gott ❤ Men vad gör man när barnen sover? Sitter här ensam i soffan och funderar på ifall det är något som jag nånsin kommer vänja mig vid? Att liksom njuta av att vara ensam och bara kunna göra det jag vill.. Ska bara komma på vad det är jag vill göra först ;)

Det mesta börjar falla på plats, dock känns det som en ny sörjeperiod är på väg... Pappan har nu äntligen fått en egen lägenhet där han bor, barnen ska vara där i helgen för första gången, hoppas de allihopa ska trivas.

Jag ska Försöka ta vara på tiden så gott som möjligt och göra sådant som jag inte kan när de är hemma :)

Helgen som var fyllde jag 31, den spenderades med de bästa vännerna. Först middag på Romantica för att sedan ta oss vidare till altona :)

NolteDesign-Prints

publicerat i NolteDesign;
Nu är hemsidan öppen, en massa jobb har slultförts, puh det var tunga veckor!
Men slutresultatet blev helt fantastiskt, den är precis så som jag önskade mig.

Tänk att jag numera är egen företagare, är min egen chef, sätter mina egna arbetstider, att jag lyckades efter alla dessa år av mammaledighet & ströjobb. Här står jag nu ensam med 5 barn & driver min egen webshop <3 Den lyckan är obeskrivlig.

Webshoppen hittar ni här: www.noltedesign.se
Grupp på Facebook: https://www.facebook.com/groups/fridasprints/

Nu har ni 15% rabatt på alla print i kategorierna familj & kärlek fram till den 10:e :) Ange koden: kärlek
 
Är det någon som skulle vilja köra en liten tävling i sin blogg eller instagram? Självklart får man välja valfritt print som tack :)