Deprimerad!

publicerat i Vardagligt;
Känner mig liksom deprimerad...
kÄnslan att inte kunna röra sig som man vill, för man vt aldrig vad som händer, kanske drar det igång på riktigt då.. Det är lite för tidigt för det ännu!

Är så tacksam för alla runtomkring mig som faktiskt förstår hur jag mår ♥ Dt är värt så mkt! För visst känner jag mig som världen sämsta på så många vis, men vad göra?

Vila vila vila! :/

önskar det vore Över. .

publicerat i Vardagligt;
Alltså denna graviditet!
Aldrig nånsin har jag mått såhär dåligt, den tar kålen på mig. Det var dags för förlossningen igår igen, gått med sammandragningar som kom med 2-3 minuter emellan hela dagen & varade i sisådär 1 minut. Ganska starka med andra ord! Livrädd för att det skulle tänkas vara igång, många tankar som far i huvudet. Väl inne på förlossning fortsatte de i samma takt, men det visade sig ingen påverkan än så länge iaf, men att det fanns där var ett faktum på ctg-kurvan... Fick valet att antingen stanna kvar & få spruta för att det skulle lugna sig eller åka hem med Bricanyl tabletter, jag gjorde valet att åka hem vilket känns knäppt nu i efterhand.. Väl hemma började jag må sämre, skakar, enormt hög puls & svårt att koncentrera mig på nåt alls.. Men till slut lyckades jag somna med alla känslor som far runt i kroppen!

Vaken igen & finns inte en Chans att jag kommer somna om :/ Är så glad för min sjukskrivning så pojkarna får vara på dagis, för vad skulle jag gjort annars!?

Jag är så trött på detta måendet! Kan det inte bara dra igång på riktigt eller låta mig få må bra? Att må som jag gör nu är bara hemskt :(

Blä för sammandragningar!

publicerat i Vardagligt;
Dessa förbaskade sammandragningar/förvärkar varför måste ni existera!? Känner mig allmänt förlamad & rastlös på grund av all tristress som uppstår i min kropp när jag inte kan göra det jag vill.
Att dammsuga är en utmaning, plocka undan, hålla rent på det vis som jag vill är en utmaning. För så fort jag ger mig in på städning av något slag så kommer de som ett brev på posten & följs utav smärta samt illamående! WTF!?

Ingen kommer vara gladare än jag när flickebarnet har kommit till världen och kroppen stabiliserat sig. Inte för att jag tror att varken ork, energi eller rent tidsmässigt kommer infinna sig men ändå ;) Hellre det än smärtan!

Skrev för en stund sedan att jag skulle äta, men inte har jag tagit mig så långt heller :/ alla moment är jobbiga!

Men till något väldigt väldigt positivt är att jag & maken ska få en dag för oss själva! Finaste Emelie Krook, en stöttepelare här i vår familj, har varit det sedan vårt bröllop <3 Hon har sagt ja till att passa våra små huliganer den dagen vi ska få ensamtid! Hur underbart låter inte det? Får packa ner en karta Alvedon så jag orkar gå bara ;) Haha! Nej men det ska bli himla skönt & pojkarna kommer bli så glada, just den kvällen kommer min kära vän inte heller ha några som helst sömnproblem för tror pojkarna kommer köra slut på henne fullständigt ;)

Nej äta var det va?