Bra dag!

publicerat i Vardagligt;
Dagen har varit bra, lite kaos imorse då Jag hade glömt bort att det var studiedag på oliver skola, men det löste sig då han fick vara på fritids istället.

Fortsatte bort till frissan där håret äntligen blev kort igen, så skönt! Jobbet var nästa anhalt och där har jag funnit ro! Jag älskar att sitta där, känna att det jag gör är bra, kunder blir nöjda & jag känner sån ro genom hela kroppen.
Dagen i allmänt har varit väldigt bra, dessa dagar gäller att ta vara på för imorgon kan allt vara på väg neråt igen. Min vardag!

Förstående

publicerat i Vardagligt;
I mitt mående söker jag förstående, stöd av mina närmsta.
Det går inte riktigt alltid, det är väldigt då personer som faktiskt förstår hur jag mår, hur de ska hantera det, vad som händer i min kropp och huvud. 
I min värld är det tungt att ta itu med det, något som inte alla kan förstå, jag kan inte alltid förklara varför jag just blir ledsen, upprörd, arg i situationer som uppstår. Jag går undan, blir tyst, sysselsätter mig med annat för att inte släppa ut tårarna som brinner bakom mina ögonlock! Det värsta man kan göra i dessa situationer är att fråga mig varför jag gör som jag gör, för det triggat mitt mående ännu mer. En normal reaktion tänker säkert ni nu, men för mig kan det släppa lös för mkt känslor i helt fel tillfälle.

Ingen ska behöva må såhär, känna dessa känslor! Men tyvärr så gör Jag det, inget jag har kunnat påverka! Vissa dagar, stunder under dagen mår jag jättebra & tänker då att jag bara är löjlig för jag mår ju hur bra som helst, men sen händer det där lilla som gör att jag brister i gråt! Kan vara något så litet så fel ord sägs till mig, en plan ändras... För mÅnga andra är det bara små skitsaker, inget att bli arg för men för mig är det något så mkt större! 

Jag önskar inget mer i världen än att de människor jag har omkring mig skulle förstå sig på mig, förstå varför jag mår såhär dåligt. Men Tyvärr kommer de aldrig göra det, har man aldrig mått såhär så kan man inte förstå det heller. 

Jag vill inte heller att man ska gå som på nålar kring mig, för Jag är fortfarande en person trots att jag mår dåligt !

Att ständigt känna sig osäker!

publicerat i Vardagligt;
Att ständigt känna sig osäker!
Det finns fortfarande personer där jag känner mig osäker på om jag passar som den person jag är. Jag säger inte alls vad jag egentligen tycker utan jag ändrar väldigt Mkt på det jag säger, medvetet håller jag med och tänker efter innan jag talar. De här personerna kommer det förmodligen alltid kännas så med, för säger jag vad jag egentligen skulle vilja säga så är det oftast fel 😕

Det är jobbigt att behöva ändra sig för att duga, ska egentligen inte behöva göra det så varför gör jag det?
Jag önskar att jag kunde vara den jag längst in i hjärtat är istället för att låtsas vara någon jag inte är! 
Önskar att jag inte varit så nertryckt i största delen av min uppväxt, utan att jag hade växt upp med känslan att jag är bra, duger som jag är, får tycka vad jag vill & fortfarande vara bra! Det ligger säkert i grunden till min osäkerhet!

När jag sedan träffar på människor som är så mkt säkrare & tryggare i sig själva än vad jag är, de som alltid gjort de där rätta valen, har det där så kallade perfekta livet så ändras jag till någon jag inte är! Önskar så innerligt att jag kunde lära mig stå på mig för den jag är, våga stå för att såhär gör jag, även om ni skrattar åt mig så är detta Mitt val!

Jag önskar att människor omkring mig kunde förstå hur dåligt jag emellanåt mår, att de kunde orka bry sig om att fråga istället för att ta för givet att allt är perfekt! Att de vågade! Det är inte många som kan förstå hur att en person kan må så dåligt som Jag periodvis gör, kan inte hantera alla situationer på ett bra sätt.