Vaken nattetid..

publicerat i Vardagligt;
Och så kom problem med sömnen som ett brev på posten! Gårdagens kväll kände jag paniken börja sprida sig i kroppen, ville inte alls vara social utan ville bara försöka koncentrera mig på känslorna som försökte ta över. Jag lyckades faktiskt hålla det på en väldigt bra nivå där jag höll mig lugn trots ångesten på insidan! Vad det var som utlöste det just igår var för att mannen min jobbade över, barnen var lite sådär extra "trotsiga"... Just för tillfället orkar jag inte ta alla dessa konflikter som avlöser varandra! 
Mitt snitt har sen Ellies förlossning har börjat irritera mig, det kliar nåt fruktansvärt på höger sida, buktar ut, känns lite svullet & gör ont emellanåt :( Ååh... Har inte tid med denna kropp!! Fortsätter det och besvären blir värre blir det helt klart att söka hjälp för att se varför det blivit såhär knasigt.
Eftersom att sömnen uteblir lite tid slänger jag i soffan med gårdagens avsnitt av Biggest Loser.

Relationer..

publicerat i Vardagligt;
I livet har vi olika slags relationer till människorna omkring oss. Idag är en sådan dag då jag tänker lite extra mkt på just relationer..
Jag själv har flera olika relationer till de människor omkring mig, nära, kära, ytliga, bortglömda.
Just de bortglömda.. Varför blir det så? Ser att det skrivs hej vilt i olika publika appar, men varför skriver vi inte till varann? Vart gick det fel? När man har stått varandra så nära för att plötsligt inte ens gratulera varandra på sina födelsedagar, vad gick då fel? 
Jag själv kan vara ganska så kass på den där biten att höra av mig.. Jag erkänner det! Men varför? Ofta kan jag känna att jag ger så otroligt mycket utav mig själv, försöker så hårt för att få till en träff, ett samtal, lite kärlek men inte riktigt får detsamma tillbaka alltid. Men samtidigt så kanske den personen upplever samma sak? Finns ju alltid två sidor av myntet menar jag.. Tycker bara det är så tråkigt att jag under åren har förlorat en hel del relationer som faktiskt stod mig väldigt nära inpå hjärtat! 
Jag har så mycket jag skulle vilja dela med mig av till andra, men vågar inte? Min tillit finns inte där och det gör mig samtidigt väldigt ledsen och nerstämd :( För åter igen vad hände?

Bio

publicerat i Vardagligt;
Igår var jag tillsammans med Malin och tittade på den kritiserade filmen 50 shades of grey. Jag har inte läst en enda enda rad ur böckerna utan bara hört hur otroligt snuskig den är! Medierna kritiserade böckerna ganska hårt, gick på bion med lite olika tankar kring filmen, visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Gick därifrån med ett glatt leende på läpparna! Filmen var verkligen inte så som den beskrivits utav media. Jag själv skulle aldrig vilja ha just den sorten av relation där någon annan bestämmer över mig, men samtidigt så är ändå grey väldigt tydlig med vad det är han lever för liv och hans syn på sex.
Det jag tyckte var så bra var hur hon lyckades ändra honom, ändrade hans regler, hur hon faktiskt lyckades få honom att öppna sig på sätt han inte gjort innan
Visst är han ganska rå men att skriva att hon inte har något att säga till om alls är bara så fel! Hon får väldigt tydliga instruktioner över hur han vill ha det, vad han förväntar sig, så vem tvingar henne? Ingen alls! Nej jag totalt älskade filmen! Längesen jag satt på bio och inte ville att filmen skulle ta slut 😍
Idag ska hela familjen ta sig till Asarum/Korpadalen för att hälsa på min syster med familj ❤️