Down Period..

publicerat i Vardagligt;
Känns som vi är inne i en ganska så sorgsen period som tar väldigt mkt av vår energi :(
Vi kämpar så gott vi kan för vissa saker med vi lycka aldrig.. Det tar emot / vi mår dåligt båda två.. Det är tufft när det vill annorlunda än vad man tänkt sig. När sedan andra lyckas & inte alls kan förstå att man faktiskt kan vara ledsen så gör det inte saken bättre.. Det är tur att jag hae en vän där ute som alltid lyssnar på mig & som kan förstå mina känslor <3

Usch måtte denna sorgsna period vi kommit in i försvinna snart, annars vet jag faktiskt inte hur vi ska kunna ta oss igenom detta !

Programhantering!

publicerat i Vardagligt;
Sitter fast, fullkomligt!
Har gett mig in på uppgifter som ger högre betyg än ett Godkänt, och ja vad ska jag säga... Riktigt mkt tuffare än vad jag tänkte mig att det skulle vara :/ Men jag kämpar på, för minst ett VG vill jag ha i kursen minsann!

Sen att gubben ringde & sa att han jobbar över gjorde mig inte direkt mkt gladare ! Usch nej, gillar inte alls att vara ensam!

Nu har jag bestämt mig att det är dags att strunta i dom som inte bryr sig om mig, dom som bara tar all min energi & glädje här i livet. Dom som bara pratar om sig själva, dom jag ger så fruktansvärt mkt men aldrig får frågan hur jag egentligen mår, ni vet såna där energitjuvar! TVI! Ne, jag har så många där ute som bryr sig om oss, ska lägga energin på rätt ställe istället & ta vara på det fina.

För inte har det alltid vatt lätt att tänka så, men när man tänker tillbaka, och tar vara på den erfarenheten så blir man ganska ledsen, hur tänkte man egentligen? Lätt att bete sig rätt & riktigt med facit hand!

Dag i pluggets Anda!

publicerat i Vardagligt;
Som rubriken lyder lägger jag tiden till att plugga denna tisdag!
Måste sätta igång med min engelska uppsats & skicka in dom allra sista uppgifterna i Programhantering så den kursen är avklarad.

Gårdagen bjöd på ett besök av Hanna & Flisan, begav oss iväg på lite vant/möss/halsduks-jakt. Fann en massa så nu är ungarna definitivt rustade för vintern :)
Vidare till EKO där jag köpte de sista julklapparna, SKÖNT!
Visst är det härligt med såna dagar då man är sig själv, pratar & umgås, sen fnissar vi en hel del oxå <3

Dags att få i mig lite frukost & kasta näsan i skolböckerna!