Oroliga Dagar..

publicerat i Vardagligt;
De senaste dagarna har det hänt mkt!
Man blir så förvånad hur orättvist livet kan vara ibland, varför vissa människor drabbas av det värsta tänkbara liksom :/ Detta satte såklart sprätt på lilla magen som blev orolig som fanken... Efter många & hårda sammandragningar som inte försvann trots ett bad & inga fosterrörelser blev det även ett besök inne på CSK förlossningen. Vilka hemska tankar som hinner fara genom huvudet innan man får se att allt står rätt till med vår älskade lilla unge i magen <3 Det är kanske dags att släppa alla måsten & låta kroppen få vila? Men hur lätt är det egentligen? Med 2 små aktiva pojkar & ett hem kan man inte direkt släppa allt heller. Får passa på att vila de dagar de är på dagis.

Vi var & kikade på sommardagiset, ja det kommer säkert bli hur bra som helst, bara mitt samvete som slår in! Vill egentligen orka ha de hemma hela sommaren utan att behöva lämna iväg dom på ett ställe där de inte känner någon, men hur ska kroppen & psyket orka? Hur kommer vi alla tre må här hemma då? Det är så mkt som spelar in i valet vi har gjort när vi bestämde oss för sommardagiset.. Nu ska de vara där 2-3 dagar i veckan bara, inte så farligt men ändå..
Idag har vi gått in i vecka 31(30+0)
Herrejisses tiden den börjar gå snabbt & så många tankar som flyger runt i huvudet! Vad har vi egentligen gett oss in på? Kommer vi fixa detta med 3 så små barn hemma på heltid? Hur kommer det bli om hon får kolik? Inte alls vill sova, pojkarnas reaktioner på sin lillasyster, ja tankarna de är många.. Tiden den får utvisa hur det blir!
Men visst tänker man på det.. VARJE DAG!
Igår hade vi en helt fantastisk eftermiddag/kväll hos pojkarnas Farfar med Familj, såna dagar ger mig glädje i livet! Dagar då jag mår fin fint & skratten är ett faktum, att se barnen glädjas av varandra gör det hela oslagbart. Man ska ta vara på de fina dagar man får här i livet, ta vara på de människor som finns omkring oss <3
 
Snart ska vi göra oss iordning för lite kalas, ska inte så långt, bara ut på gräsmattan ;)
Haha, rätt skönt så för mammans del ;)
 
Ha en underbar lördag allihopa, för det tänker jag ha!

Sommardagis...

publicerat i Vardagligt;
Är det tänkt att mina fina pojkar ska vara på ett par dagar i veckan under sommaren.. Vi ska dit imorgon & jag hoppas verkligen att vår minsting Ville ska kunna känna sig trygg där & lika förstådd som på Kanehall! För hans fröknar där kan han in & utantill, kanske inte så konstigt då han spenderar mkt tid där ;) Men ändå, tror det kan bli tufft för hans del tyvärr att känna sig trygg. Oliver däremot är jag inte dugg orolig för, han är så pass stor nu så han kan man förklara för & förhoppningsvis hittar Ville sin trygghet i att ha brorsan hos sig <3
 
Idag är de på dagis mina små, välbehövligt för mamman för det värker mer än nånsin i magen :/ Känns som om ett tryck neråt & ett litet oroligt flickebarn där inne, känns att det verkligen är dags att varva ner men hur lätt är det alla dagar? Dessa tre dagar som pojkarna är på dagis får jag passa på att ta ut all vila jag kan!

Nu ska jag kasta ihop nån form utav av mat & sedan inta soffläge!

Tuffa Dagar..

publicerat i Vardagligt;
Har varit ett par tuffa dagar då pappan i huset har jobbat väldans massa!
Inget vi direkt är vana vid, pojkarna har saknat honom enormt & jag som höggravid har inte det bästa tålamodet. Detta är såklart något som pojkarna snappat upp och de har testat och trotsat mer än vanligt. Vissa dagar har det inte spelat någon roll vad jag sagt eller har gjort, för inget har funkat, till och med så jag känner att jag kanske gett de för mkt valmöjligheter :/

I övrigt är mitt humör & mående nere på botten, längesen jag kände såhär.. Riktigt illa är det nu! Min energi och brist på tålamod går ut över de som minst förtjänar det, tycker synd om de i min närhet som blir drabbade. Vissa dagar vill jag bara försvinna ut ur hemmet, då gärna bort till Malin där jag kan vara mig själv, släppa alla känslor & måsten och bara liksom vara. Där är det så skönt att komma!

Vårt hem ser ut som kriget dessutom, ett ganska så stort irritationsmoment för mig! Avskyr verkligen när saker är ofärdiga, saker som ska upp på väggarna till exempel men som aldrig kommer upp, utan vi ställer undan dom istället.. Vi köpte ny soffa här i helgen, som by the way är fantastiskt skön! Var verkligen ett måste, tyckte aldrig att skinnsofforna som vi hade passade in i vårt hem. Men nu är saken som så att vi fick tag på de sofforna vi ville ha fast den ena har fel klädsel så beställde ny på ikea till den. Den andra soffans klädsel tvättade jag, så alltså 2-sitsen har en ljusblå randig klädsel och 3-sits soffan har en röd manchester, visst låter det himla porrigt? ;)
Ännu ett irritationsmoment, som sagt avskyr ha det ofärdigt hemma!

Idag var Pappan i hemmet med äldsta sonen Oliver hos tandläkaren, där han skötte sig så exemplariskt att han fick välja två saker :) Vi fick beröm för hans välskötta tänder dessutom :)
 
Nu kom matleveransen ;)