Paus...

publicerat i Vardagligt;

Tar en paus i allt kaos!

Gårdagen bjöd på ett besök i skolan på morgonen & finbesök från faster Emelie, Malin & Linn <3 Häligt som in i bomben & barnen dom njöt i fulla drag, är det inte underbart att se barnens totala lycka? Alla älskar vi när vi får besök, speciellt barnen :)

Just nu sitter jag här!
Böckerna är upptagna & ett arbete ska in imorgon, men för tillfället är det lite kaos i mitt huvud, så vi får ta en paus helt enkelt! Inte kommer det bli särskilt mkt lugnare i veckan som kommer heller, det är jobb ikväll, onsdag & torsdag, kanske även lite på dagen... Och där emellan ska jag hinna plugga & ta hand om familjen! Ge mig styrka någon!

Akuten!

publicerat i Vardagligt;

Gårdagen bjöd på ett besök på akuten!
Store pojken Oliver hade lite förhöjd kroppstemperatur på morgonen med pigg & glad, vi tog oss till Mörrum för att fixa bilen & där sov han en stund. Han vaknar & skriker rätt ut, helt kallsvettig, klagar på huvudvärk och inte alls med oss :( Han är skollhet stackaren & yrar, tempen visar 39,5. En halvtimme senare börjar han spy! Det var direkt till barnakuten i K-stad som gällde! Han var helt borta i blicken och spydde som en liten gris stackaren :( Väl framme fick vi ett fantastiskt bemötande! Dock kom dom aldrig riktigt fram till vad det var som orsakat hans mående, för pojkstackaren ville inte alls ge dom ett kisseprov! Men vi fick bege oss hem efter 3 timmar med en mörbultad Oliver :( Väl hemma hos mina föräldrar igen somnar han på kökssoffan.
Natten som gick har varit jobbig, han har vaknat & yrat, skollhet åter igen, dock inga mer kräkattacker, PEPPAR PEPPAR! Hoppas att den kan hålla sig borta!

Vi är inte alls vana vid att se Oliver så slö i kroppen, han hänger liksom inte med, såklart beror det på febern, men fasiken så rädda vi var igår! Även Ville märker att det är något som inte står rätt till med brorsan, han kämpar förtvivlat med att få igång Oliver ;) Det ser faktiskt lite roligt ut :)

Nåväl, nu sover pojken & hoppas att även febern kan hålla sig borta när han vaknar så vi kan få vår livliga unge tillbaka!

Kära Barn!

publicerat i Vardagligt;

Alltså, min minsta lilla pojke är en riktig liten otursfågel :(
Igår när han kom hem från dagis så hade han lyckats snubbla på en legobit & spräckt sitt ögonbryn! Hur detta lilla barn lyckas ta alla smällar med just sitt underbara lilla ansikte är ett mysterium.. Så igår fick pappan i familjen hämta upp honom från dagis för att köra honom till vårdcentralen så dom fick tejpa det. Nu går han omkring här hemma med en lapp för ögonbrynet/ ögonlocket, vilket inte alls r populärt från hans sida. Han pillar & kliar heela tiden! Men vi fick extra med oss hem så det är bara att tejpa om det igen när det åker väck :)
Men jag kan förstå att han pillar på det, för det hade jag med gjort om något hade suttit på mitt ögonlock & stört!

På morgonen idag fick vi besök utav Hanna, lilla jag trodde att barnen skulle vara blyga som vanligt men icke, Oliver han pratade på & Ville likaså :) Minstingen blev till & medväldigt ledsen när hon skulle åka hem, han tog sin jacka & skulle minsann följa med, hihi, det såg så gulligt ut :)

Jag & Oliver vi har skapat en ny rutin som vi båda två fullkomligt älskar!
Eftersom han vilar på dagis så ville ja göra detta hemma med, så idag så gosade vi ner oss i sängen tillsammans med en bamsebok & läste :) När den var slut satte vi på en film på dator och myste i ytterligare en halvtimme till, tänk så underbart mysigt att bara ligga där i sängen med Oliver på min arm, underbart <3

Pratade med den stora flickan i familjen igår om ett eventuellt bio-besök bara hon & jag, det gick hem direkt! Så nästa fredag är det maken som hämtar henne på fritids efter jobbet, sen cyklar Moa & Jag bort till bion för lite mamma & moa mys <3

Nu vaknade minstingen i familjen hör jag, så tänkte ta med mig Oliver upp på övervåningen så vi kan leka lite :)


Lilla olyckfågeln <3