Känna sig ynklig..

publicerat i Vardagligt;
Precis som rubriken lyder så känner jag just nu..
Känner mig liten, ynklig, otillräcklig på många olika vis, otroligt jobbigt.
Hoppas denna känslan sveper förbi lika snabbt som den infann sig !

Dagen har iaf varit bra, varit iväg med Rebecca & Alexander ute i skogen för att ta kort på våra fina pojkar, blev även ett par bilder på oss allihop & bilder på både mig & maken :) Hoppas på ett par fina bilder som kan pryda våra väggar här hemma.

Nu ska jag krypa ner hos min man i soffan & bara bli sådär omhändertagen som bara han kan <3

Livet i sin helhet

publicerat i Vardagligt;
 Livet är som jag förstått, säkert många ggr men slutar aldrig förundras faktiskt helt perfekt! Jag har verkligen haft turen att fått det som jag har i mitt liv, vi har ju alltid varandra. När jag tänker tillbaka på alla hinder & stora problem vi har haft i dessa 5 år tillsammans och att trots det så står vi fortfarande tillsammans. Det måste ju bara vara meningen att det ska vara vi, att han & jag ska dela vår vardag tillsammans, vårt liv.

Jag skriver säkert det jätteofta men gud vad jag är glad att jag kommit dit jag har gjort. Har tagit tag i dom problem jag haft, tänker annorlunda, agerar annorlunda. Detta har lett så fina kontakter, fått nya vänner. Min nya energi visar sig på många olika sätt. Innan kunde jag brusa upp för minsta lilla, spelade ingen roll vad det var utan jag blev ganska så arg direkt, nu tänker jag steget längre, försöker att inte bry mig om det som jag ändå inte kan ändra på. Att människor tycker & agerar som dom gör kan inte jag ändra på!

Glad milt sagt !
Mannen, Familjen & Vännerna är Betydelsefulla <3

Nappar, Tomten, Livet i Sig ;)

publicerat i Vardagligt;
Som rubriken lyder har nu pojkarna lämnat in sina nappar till tomten. Var på 4-års besök på BVC med Oliver igår där frågan kom om han hade napp, Oliver svarar så glatt att nej det har han inte men att hans lillebror har ;) Haha, men du Oliver sa jag nu skojar du lite va, aaa sa han jag har med napp.. Sköterskan sa då till honom att det kanske var dags att skicka dom till tomten så kanske man fick ett extra paket. Detta släppte han inte så direkt när vi kom hem gjorde vi ett litet kuvert där vi la alla nappar som vi hittade & klistrade ihop. Sen sa vi hejdå till napparna & sa ses aldrig mer igen ;)
Eftersom pojkarna delar rum så fick även Ville med sluta, för annars garanterar jag att Oliver hade norpat dom för honom. Måste säga att jag är grymt impad över hur bra dom fixar det ! Inte särskilt mkt gnäll, det tar liite längre tid för dom att komma till ro på kvällarna men det kan jag lätt ta, hellre det än nappen i munnen ;)

Har haft & har en ganska så stressad vecka framför mig.. Kommer vara helt slut när helgen kommer.. Men då är det Moa helg som gäller så bara till att leta fram den där lilla extra energin !

Malin min nyfunna vän var precis här på en kopp kaffe, så lugnt & avslappnat, känner mig så lugn i hennes sällskap. Trots att jag är helt slut så kan jag inte motstå hennes närvaro!
Maken min är över hos hennes kille & leker ;) Tv-Spel lockar då det inte finns hemma, haha :)

Nu ska jag kika efter vinterskor till ungarna, förhoppningsvis hitta med & krypa ner min goa säng för att inta morgondagen !