Ofrivillig flytt..

publicerat i Vardagligt;
Med risk för att låta otacksam & girig i detta inlägget :/
Men jag har tänkt & känner ganska mkt i samband med kommande renovering/uppbyggnad av lägenheten.

Detta är andra gången vi fått flytta ut därifrån ofrivilligt och andra gången den ska renoveras. Första gången valde jag inredningen själv men fick inte det jag ville ha i köket för att föregående hyresgäst redan hade gjort det valet och det var redan beställt. Jag gillade läget & valde istället mitt badrum. När branden inträffade hoppades jag lite smått att jag faktiskt skulle få välja om det på nytt, men fick istället inte välja alls utan allt skulle se likadant ut fast ändå inte. Mitt badrum kommer bli en helt annan färg, & köksluckorna mm de består såklart! Usch jag känner mig verkligen otacksam men alltså det är verkligen inte så läget är men jag kan inte heller sluta tänka på det. Så nu försvinner det jag själv valde och var så himla nöjd med & det jag inte alls ville ha sitter kvar :/

Känns sådär skoj!
Jag tror att det inte riktigt kommer kännas som hemma igen.. Inredningen är viktig för mig & jag älskade min lägenhet precis som den var! Nu kommer allt se annorlunda ut & det jag var så himla nöjd med kommer försvinna.
Hur snyggt kommer röda körsbärsluckor till ljust ekgolv vara? Inte alls!

Usch nej det känns sådär!
Girig & Otacksam? Möjligt, men då jag ofrivilligt 2 ggr fått flytta därifrån så känns det skit att jag inte kan få välja lite själv & få behålla det jag valde istället för att få behålla det jag absolut inte ville ha !

Svag?

publicerat i Vardagligt;
Det sägs att man när man gråter så har man varit stark för länge, men varför känner jag mig då svag?
Har för mkt på mina axlar och det börjar bli för tungt att bära, är rädd för att det ska brista till slut. Att hela tiden vara rädd för att brista i fel tillfälle, att inte riktigt kunna sätta fingret på vad felet är utan det är en sådan salig blandning av händelser & känslor som skapats inon mig. Att inte kunna finnas där för barnen på det sätt som jag egentligen vill, satt upp en sorts fasad där jag visar den sidan folk vill se. Får ofta höra att människor vill mig väl, att de gärna lyssnar, tacksam för detta men hur gör man när man trots det inte kan få fram det man känner? Kan inte alls förklara varför jag mår som jag gör!

Om jag säger att jag mår bra då ljuger jag!
Men får inte fram mina känslor och tankar på något vis :(
Så småningom kommer även jag må bra igen, den dagen kommer!

Vart tar tiden vägen?

publicerat i Vardagligt;
Veckorna springer verkligen förbi!
Ny vecka & denna är min alldeles egna vecka där stora dottern är hos oss <3
Det är så himla mysigt att ha hela min stora familj samlad, det blir aningens kaos emellanåt men jag älskar det!

De senaste veckorna har varit lite upp&ner.. Men kan nog tycka att jag fått rätsida på det mesta, jag måste bara förstå att människor kommer & går i ens liv, ja förutom de riktigt viktiga då, de stannar hos en !
Jag kan ibland tycka att de beter sig ganska så väldigt barnsligt, det värsta jag vet är när man står som ett fån & är den som med hela sitt hjärta försöker lösa de olika dispyterna som uppstått. Det tråkiga är när man helt enkelt måste ta ett steg tillbaka och inse att intresset tyvärr inte är ett dugg ömsesisidigt utan det är så mkt lättare att skita i allt för att istället blockera på Facebook! Klassiskt, för visst försvinner människan då!?
Sådana saker är sånt jag stör mig på, för om jag gör en sådan sak så måste man ju verkligen avsky den personen, eller varför gör man det? Tunga tankar som far runt i mitt huvud, vänjer mig aldrig riktigt :/

Nu till något roligt ;)
Helgen som kommer ska våran minsting äntligen döpas <3
Vi har fyllt festen efteråt med vänner & familj.
Min syster ska vara hennes gudmor & vår Bergvall samt Malin ska vara hennes faddrar.
Vi kunde inte valt bättre, det är människor som står oss väldigt nära!

Nu är det dags för mig att krypa ner under täcker för imorgon ska jag följa dottern till skolskjutsen, härlig känsla varenda gång <3