Besviken på sin omgivning..

publicerat i Vardagligt;
Än en gång har det hänt nåt som gör mig så grymt besviken på min omgivning & de som ska kalla sig för vänner! Än en gång skulle jag ha lyssnat på vad min kära make sa till mig, men som vanligt gjorde jag inte det... Han är så förståndig denna människa, han säger alltid de där rätta sakerna, borde verkligen lyssna mer på det han har att säga & lyda hans råd.

Ibland blir man bara sådär besviken, det gör så ont i hjärtat när man ger sitt allt för människor som i sin tur sen inte ger nåt tillbaka. Varför behandlar vi våra medmänniskor på detta viset?

Ord från en känslig gravid kvinna med hormoner som svämmar över!

Helgen är över..

publicerat i Vardagligt;
Och den har varit helt fantastisk!
Började i torsdags så var maken ledig, vi tog oss ut till Mjällby för att grilla med fina vänner. Men oxå för att välkomna de hem efter sin semester & inviga deras helt amazing utemöblemang! Det var grymt fin!
Fredagen bjöd på lekplatshäng tillsammans med Anna & Familj, var där i närmre 3 timmar! Efter vi lekt färdigt där så tog jag & pojkarna tåget vidare till mörrum där vi gick igenom det som skulle kallas för marknad :/ Det gick ganska så snabbt men pojkarna hann köpa lite godis såklart ;) Vidare hem till Ann-Sofi för att träffa deras nykläckta lilla Elliot <3 Helt galet så mkt hår pojken hade, och vi får inte glömma spejsade storebror Lukas ;) En liten energisk goer liten pojk!

Lördagen innebar först mys med syster & barn ute i Norje Boke, älskar att vara där ute!
Senare var det dags att lämna av pojkarna hos deras Farmor & hennes Peter, där skulle de spendera ett par timmar så att jag och mannen i mitt liv fick den där efterlängtade ensamtiden <3 Och jisses vad den var välbehövd! Kände mig sådär lökligt nykär där vi satt i biosalongen, inväntade att Iron Man 3 skulle börja ;)
Lilla grynet i magen var sådär förtjust i filmen & dess höga ljud, envisades med att sparka sig igenom hela filmen, fniss & mamman kunde såklart inte låta bli att le vid varje spark <3När filmen var över tog vi oss till Restaurang Canton för att äta kinamat, något som jag är ganska så svag för! 4 små rätter fick det bli, gud så gott!
 
När vi kom tillbaka för att hämta pojkarna så såg man hur häligt de hade haft det & en massa skoj hade de hittat på :) Lyckliga barn! På vägen hem var minstingen Ville så trött att han bara skrek :( Till slut somnade stackaren i ren utmattning, väl hemma sov de gott vidare.
Idag söndag har vi spenderat 2 timmar uppe på deras dagis Kanehall, ÄLSKAR att vara där uppe! Pojkarna känner sig som hemma, det är barnvänligt och inhägnat! Helt perfekt för en trött mamma med aktiva barn ;) Till sällskap hade vi Rebecca, Theo & Emil, som vi även senare begav oss hem till för ännu mera lek.
Jag är ganska så trött nu efter dessa dagar, men härligt har det varit!
Imorgon är det dags för rutinerna igen, pojkarna till dagis, pappan till jobbet & mamman ska slänga sig in i studiernas värld!
 
Hoppas ni har haft en precis lika underbar helg som jag :)
 

Lördag i vänners sällskap

publicerat i
Vilken härligt lördag detta blev alltSå!
Började dagen med att jag & Ville gick över bron med Hanna & barnen. Lite lek & fika i Ljungaviken♡
Väl hemma igen blev det en massa kaffe med två nyfunna vänner här i Hjortakroken. I två timmar satt jag ute & tänka sig att jag minsann fått färg i ansiktet, måste bara älska det :-)
Nu när jag är gravid syns mina kära fräknar & andra pigmentfläckar i ansiktet ganska mkt, men lite gulligt ändå ;-)

Mannen skickade jag iväg till Mörrum för att han skulle få lite ensamtid. Ville han somnade ganska snabbt så det blev en välbehövlig myskväll för mig & Oliver ♥ Tycker det är viktigt att barnen får ensamtid emellanåt, något jag tänker ta vara på ännu mera efter nästa mirakel har kommit!

Nu har oliver somnat på soffan jämte mig och jag tycker det ser så gott ut så han får minsann ligga kvar där.

Imorgon är det tomt på schemat, förutom att jag hoppas vi tar oss till Bromölla för att leka lite på deras fina lekplats. Med oss som sällskap hoppas vi även få Malin med familj ♡

Ha en fortsatt härlig lördag allihopa!