Söndag..

publicerat i Vardagligt;
Söndagar ska ju vara lediga dagar! Men för min kära make innebär det jobb idag :( Jag är ganska så gnällig för den där mannen gör inte så mkt annat än jobbar hela tiden! Det har varit sjukt mkt den senaste tiden & nästa vecka blir inte mkt bättre. Dock ska han vara ledig på torsdag för då ska vi på ultraljud <3 Vi ska än en gång få se vårt lilla mirakel som lever rövare där inne i magen.
Helt otroligt så mkt jag känner den, speciellt om nätterna, vakentid ;) Eftersom pojkarna med är lediga från dagis så får vi hjälp utav finaste Hanna med barnpassning <3

Annars tycker jag dagarna här hemma ser väldigt likadana ut... Min kropp är verkligen inte i toppskick just nu! Denna grvaiditeten kommer ta kål på mig känns det som.. Det märker även våra pojkar av för dom kör nåt grymt med mig vissa dagar! Men försöker se det positivt, detta är ju bara för sisådär 22 veckor till ;)

Idag ska jag & Oliver förhoppningsvis på bio! Beror på om vi hittar någon som vill ställa upp & passa Ville. Svårare sagt än gjort tyvärr.. Men vi får se!

Ha en trevlig söndag allihopa :)

Varför man kan inte påverka?

publicerat i Vardagligt;
Morgonen är kommen, en ny vecka!
Kv'llen igår blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Varför måste jag vara så lättpåverkad? Skulle vara himla skönt att låta människor göra som dom vill utan att bry sig det minsta liksom. När man känner att man gjort allt i sin makt med de människor visar noll medkänsla ändå, vad gör man? Jag sätter mig ner och låter det komma över mig, gråter floder och pratar av mig det med min man <3 Sen kan det gå ett ganska så bra tag faktiskt utan att det kommer åt mig, men så fort jag blir det minsta påmind så är det kört! Då börjar jag om på nytt, den mur jag har byggt upp rivs ner på bara några få sekunder.

Varför kan jag inte få påverka det?
Jag vill så gärna släppa allt, inse att det är såhär det ser ut, för kommer jag själv acceptera det som har hänt? Tveksamt, men hur mkt man än avskyr människors beteende & valen de gör som sårar en så innerst inne så älskar man dem så det gör ont!

Tapetsering :)

publicerat i Vardagligt;
Som jag kanske nämt innan så håkker vi på att tapetsera pojkarnas rum, de ska nämligen åter igen få dela rum. Lika bra att få det gjort nu innan jag blev för stor om magen tänkte jag, men HA! Det visade sig vara ganska så kört direkt :/
Magen är redan i vägen.. Sen mitt allmänna mående är inte sådär super spännande så ja, maken min fick ta över & göra det själv ändå... Men han kämpar tappert <3

Jag själv sitter här under OLivers våningsäng & spelar musik åt han ;) Känner mig inte alls rastlös eller så!
Idag har jag skickat in ytterligare lite uppgifter i svenskan, håller på att granska gamla texter & lära oss förstår vilken vers dom är skrivna på, hitta epitet & liknelser. Kanske inte alls min grej egentligen men det måste göras för att jag ska få betyg i Svenska B!

Nu ska jag fortsätta bara sitta här ;)
Men så fort lagningstapeten är uppe ska jag nog kunna hjälpa till lite mer med den riktiga tapeten.

Tjingeling!