Slut I Kroppen..

publicerat i Vardagligt;
Känns i kroppen att jag jobbat, lite känslig ;)
Men är glad att jag iaf har ett jobb emellanåt, dom där små timmarna gör underverk.

Tänka sig att det snart är nyår, ett helt nytt år med nya möjligheter & nya utmaningar som väntar, längtar! Känner att nästa år kommer bli helt perfekt på så många olka vis och det är helt klart vårt år!
 
Dagarna hemma har varit underbara, vi har haft väldigt fina stunder tillsammans med våra familjer, det är ju något som är helt fantastiskt. Men om jag tänker tillbaka på hur det en gång har varit så trodde jag då verkligen inte att jag skulle sitta här idag & skriva som jag gör. Men är otroligt tacksam för det vi har idag!
Man kan inte gå runt och vara sura hela tiden, lägga sig i andras liv, leta fel. Det bästa är ju självklart att respektera att vi alla är olika & hitta ett sätt att komma överens på :)

I snart 2 veckor har jag gått på LCHF, fuskade lite på Julafton då det slank ner lite potatisgratäng ;) Men jag har helt stått emot mitt annars höga craving nämligen godis, & likaså läsk. Så känner mig ändå ganska så duktig faktiskt :)

Nu ska jag mysa ner i soffan & invänta min fina man som är i affären för att handla lite :)

Julklappshandling :)

publicerat i Vardagligt;
Gårdage bjöd på ett besök i K-stad med Rebecca :) Pojkarna var faktiskt relativt lugna, förutom dom stunderna dom färsökte överrösta varandra ;) Blev en del handlat, Oliver han valde Julkläder han, så himla stolt över sitt köp :)
Stannade även till På Willys dä det storhandlades, en hel påse med enbart grönsaker! När hände det sist liksom!? Känner mig väldigt duktig måste jag säga, när vi lunchade på stan valde jag en sallad & ett stort glas isvatten till, oh yeah säger jag :)
Kvällen spenderade jag i Hannas sällskap där jag handlade ett par leggins till mig själv & en ny vit skjorta. De slank även med 2 julklappar till Moa :)

Idag är Mamman helt slut! Skulle följt med ut på stan för lite fika, men nej det funkade verkligen inte. Pojkarna var vildare än vildast & verkar nu himla nöjda med att bara sitta inne. Känns som jag gjorde helt rätt att stanna hemma :)

Ikväll ska jag jobba, ska bli väldigt skönt att komma hemifrån lite & tjäna lite extra pengar!

Lchf...

publicerat i Vardagligt;
Nu har jag bestämt mig för att jag ska tappa några kilon!
Jag kör stenhårt på LCHF åter igen för det är det enda jag kan känna mig mätt på & som jag tycker är riktigt gott. Lånade hem en bok av Rebecca som ger mig en massa inspiration & schemalagda måltider :) Kanske lite knasigt att ge mig in på det nu såhär innan jul men om jag klarar det nu under jultiderna så är det meningen ;) Jag ska klara detta, så är det bara. Vill bli av med 10 satans kilo innan jag är nöjd !
 
Imorgon bjuder dagen på shopping i K-stad med Rebecca & såklart pojkarna, bra att vi är två på våra vilda ungar ;) Oliver han har berättat för mig att han tänker köpa en tröja till sig själv, hihi det ska börjas i tid. På kvällen bär det iväg till EKO med Hanna för lite mer shopping, haha ;)

Nu ska jag tappa upp ett bad, skönt som fanken ska det bli då hela kroppen värker!