Bloggvärlden..

publicerat i Vardagligt;
Denna världen, bloggvärlden, internet över lag! Efter många åt av bloggande blir jag fortfarande förundrad över hur personer väljer att trycka ner varandra, är det makten över att kunna vara anonym som lockar?

Driver du en blogg utan känslor är den spännande att läsa, fast då får du kanske kritik för att du inte kan ha det så bra?
Dricker man en blogg där man skriver ner sina känslor blir man kritiserad för det! Elaka ord haglar in, man trycks ner och blir idiotförklarad! Varför inte vara så pass rak i ryggen och säga det man tycker till personen direkt istället, stå för den man är istället för att vara anonym?

Är man så feg som människa? Eller är man bara ute efter att smutskasta andra? Påståenden som man inte har en aning om! Att man inte mår bra är inte okej, när man mår bra så är det inte heller okej? Jisses!

Det är just för såna här anledningar som man ofta funderar på ifall man verkligen ska blogga! Jag har det tufft med barnen ensam om veckorna, konstigt vore det väl annars? Inte har jag det jobbigare än någon annan ensamstående, men bara för det så måste jag tycka att det är enkelt? 

Kommentera inlägget här :