Oroliga Dagar..

publicerat i Vardagligt;
De senaste dagarna har det hänt mkt!
Man blir så förvånad hur orättvist livet kan vara ibland, varför vissa människor drabbas av det värsta tänkbara liksom :/ Detta satte såklart sprätt på lilla magen som blev orolig som fanken... Efter många & hårda sammandragningar som inte försvann trots ett bad & inga fosterrörelser blev det även ett besök inne på CSK förlossningen. Vilka hemska tankar som hinner fara genom huvudet innan man får se att allt står rätt till med vår älskade lilla unge i magen <3 Det är kanske dags att släppa alla måsten & låta kroppen få vila? Men hur lätt är det egentligen? Med 2 små aktiva pojkar & ett hem kan man inte direkt släppa allt heller. Får passa på att vila de dagar de är på dagis.

Vi var & kikade på sommardagiset, ja det kommer säkert bli hur bra som helst, bara mitt samvete som slår in! Vill egentligen orka ha de hemma hela sommaren utan att behöva lämna iväg dom på ett ställe där de inte känner någon, men hur ska kroppen & psyket orka? Hur kommer vi alla tre må här hemma då? Det är så mkt som spelar in i valet vi har gjort när vi bestämde oss för sommardagiset.. Nu ska de vara där 2-3 dagar i veckan bara, inte så farligt men ändå..
Idag har vi gått in i vecka 31(30+0)
Herrejisses tiden den börjar gå snabbt & så många tankar som flyger runt i huvudet! Vad har vi egentligen gett oss in på? Kommer vi fixa detta med 3 så små barn hemma på heltid? Hur kommer det bli om hon får kolik? Inte alls vill sova, pojkarnas reaktioner på sin lillasyster, ja tankarna de är många.. Tiden den får utvisa hur det blir!
Men visst tänker man på det.. VARJE DAG!
Igår hade vi en helt fantastisk eftermiddag/kväll hos pojkarnas Farfar med Familj, såna dagar ger mig glädje i livet! Dagar då jag mår fin fint & skratten är ett faktum, att se barnen glädjas av varandra gör det hela oslagbart. Man ska ta vara på de fina dagar man får här i livet, ta vara på de människor som finns omkring oss <3
 
Snart ska vi göra oss iordning för lite kalas, ska inte så långt, bara ut på gräsmattan ;)
Haha, rätt skönt så för mammans del ;)
 
Ha en underbar lördag allihopa, för det tänker jag ha!