Kämpa eller inte!?

publicerat i Vardagligt;
Jag mår fruktansvärt dåligt över hur situationen står till mellan mig & moa!
Det håller på att ta kålen på mig, klarar knappt prata med henne längre, det är helt enkelt för jobbigt!
Efter kvällen samtal med hennes pappa så känns det hela ännu värre!
Har äntligen fått ut varför hon inte vill vara hos mig, & det är Peter & Pojkarna.
Hon vill inte träffa dom säger hon, den enda hon vill träffa är mig! Dom gångerna som vi hittat på saker bara hon & jag så har det funkat för stunden men så fort vi kommer hem så var även det fel :/ Hur gör jag?
Jag kan inte säga åt Peter att han & pojkarna tyvärr inte får vara hemma varannan helg för att Moa ska komma, hon måste lära sig att dom faktiskt är en del i både hennes & mitt liv!

Jag ska vara ärlig & erkänna att jag snart ger upp, jag skiter i allt! Jag älskar min dotter oerhört mkt, saknar henne varenda jävla dag som går, gråter om kvällarna för att jag vill ha henne här hos mig! Men inte ska jag behöva välja mellan henne & resten av min familj? Hur får jag barnet till att förstå detta?

Den värsta boven i detta är hennes far, han hjälper INTE till! Inte någon på hans sida gör det, utan snarare tvärtom! Idag fick jag frågan såhär: Han säger till mjig, vad har du & moa bestämt denna helgen?
Ser ni felet i frågan!? Det är för fan inte hon & jag som ska bestämma det, utan snarare jag & hennes pappa! sen är det bara att vi helt enkelt står fast vid det & är stenhårda, för ska vi verkligen låta en sjuåring bestämma?

Jag vet snart inte vad jag gör!
Kommentera inte på Facebook är ni vänliga, då bloggen är lösenordskyddad!