Helgen är över..

publicerat i Vardagligt;
Och den har varit helt fantastisk!
Började i torsdags så var maken ledig, vi tog oss ut till Mjällby för att grilla med fina vänner. Men oxå för att välkomna de hem efter sin semester & inviga deras helt amazing utemöblemang! Det var grymt fin!
Fredagen bjöd på lekplatshäng tillsammans med Anna & Familj, var där i närmre 3 timmar! Efter vi lekt färdigt där så tog jag & pojkarna tåget vidare till mörrum där vi gick igenom det som skulle kallas för marknad :/ Det gick ganska så snabbt men pojkarna hann köpa lite godis såklart ;) Vidare hem till Ann-Sofi för att träffa deras nykläckta lilla Elliot <3 Helt galet så mkt hår pojken hade, och vi får inte glömma spejsade storebror Lukas ;) En liten energisk goer liten pojk!

Lördagen innebar först mys med syster & barn ute i Norje Boke, älskar att vara där ute!
Senare var det dags att lämna av pojkarna hos deras Farmor & hennes Peter, där skulle de spendera ett par timmar så att jag och mannen i mitt liv fick den där efterlängtade ensamtiden <3 Och jisses vad den var välbehövd! Kände mig sådär lökligt nykär där vi satt i biosalongen, inväntade att Iron Man 3 skulle börja ;)
Lilla grynet i magen var sådär förtjust i filmen & dess höga ljud, envisades med att sparka sig igenom hela filmen, fniss & mamman kunde såklart inte låta bli att le vid varje spark <3



När filmen var över tog vi oss till Restaurang Canton för att äta kinamat, något som jag är ganska så svag för! 4 små rätter fick det bli, gud så gott!
 
När vi kom tillbaka för att hämta pojkarna så såg man hur häligt de hade haft det & en massa skoj hade de hittat på :) Lyckliga barn! På vägen hem var minstingen Ville så trött att han bara skrek :( Till slut somnade stackaren i ren utmattning, väl hemma sov de gott vidare.
Idag söndag har vi spenderat 2 timmar uppe på deras dagis Kanehall, ÄLSKAR att vara där uppe! Pojkarna känner sig som hemma, det är barnvänligt och inhägnat! Helt perfekt för en trött mamma med aktiva barn ;) Till sällskap hade vi Rebecca, Theo & Emil, som vi även senare begav oss hem till för ännu mera lek.
Jag är ganska så trött nu efter dessa dagar, men härligt har det varit!
Imorgon är det dags för rutinerna igen, pojkarna till dagis, pappan till jobbet & mamman ska slänga sig in i studiernas värld!
 
Hoppas ni har haft en precis lika underbar helg som jag :)
 

Kommentera inlägget här :