Akuten!

publicerat i Vardagligt;

Gårdagen bjöd på ett besök på akuten!
Store pojken Oliver hade lite förhöjd kroppstemperatur på morgonen med pigg & glad, vi tog oss till Mörrum för att fixa bilen & där sov han en stund. Han vaknar & skriker rätt ut, helt kallsvettig, klagar på huvudvärk och inte alls med oss :( Han är skollhet stackaren & yrar, tempen visar 39,5. En halvtimme senare börjar han spy! Det var direkt till barnakuten i K-stad som gällde! Han var helt borta i blicken och spydde som en liten gris stackaren :( Väl framme fick vi ett fantastiskt bemötande! Dock kom dom aldrig riktigt fram till vad det var som orsakat hans mående, för pojkstackaren ville inte alls ge dom ett kisseprov! Men vi fick bege oss hem efter 3 timmar med en mörbultad Oliver :( Väl hemma hos mina föräldrar igen somnar han på kökssoffan.
Natten som gick har varit jobbig, han har vaknat & yrat, skollhet åter igen, dock inga mer kräkattacker, PEPPAR PEPPAR! Hoppas att den kan hålla sig borta!

Vi är inte alls vana vid att se Oliver så slö i kroppen, han hänger liksom inte med, såklart beror det på febern, men fasiken så rädda vi var igår! Även Ville märker att det är något som inte står rätt till med brorsan, han kämpar förtvivlat med att få igång Oliver ;) Det ser faktiskt lite roligt ut :)

Nåväl, nu sover pojken & hoppas att även febern kan hålla sig borta när han vaknar så vi kan få vår livliga unge tillbaka!

Kommentera inlägget här :